Početna - GLAZBA - Odgoda harmonikaškog skupa u Permanima

Odgoda harmonikaškog skupa u Permanima

Manifestacija Skup armunikaši škole Nike Polesa koja se trebala održati u nedjelju, 29.08.2021. godine u Permanima, odgađa se za sljedeću godinu.

Prenosimo obavijest iz udruge “Domaća užanca” vezanu uz odgađanje skupa harmonikaša.

“Ovoletnji se skup, na našu, a verujemo i Vašu žalost odgaja. Naša manifestacija celodnevnega je karatkera, storena na prven meste spofin dece ka sopu srcen i dušun, vole kumpaniju i šušur Skupa, z gušton publike pokažuju ono ča znaju.
Cilj Skupa armunikaši škole Nike Polesa je zajedništvo, dobra energija, slobodno druženje i uživanje va momente. Naša je želja da se saki posjetioc slobodno kreće, popije pijaču z neken kega trefi, zatanca i nasmeje je. Nažalost, mjere ke nan Stožer propisuje ne dozvoljavaju nan održavanje skupa va sklade z našemi cilji, a ne pristajemo održat manifestaciju va koj nećemo si uživat punen srcon.
Iskat COVID potvrdu i delit judi na ovi ili oni nan ni cilj, ponavljamo kako je bit ovega skupa spajanje, stvaranje dobre energije i uživanje z našemi gosti z Slovenije.
Spofin tega, čekat ćemo neka lepša vremena.
Zdravje dece, njihoveh familij, seh našeh člani i posjetioci mora bit na prven meste, verujemo da ćete nas razumet.
Vi nas ne pozabite, pratite i dalje rad naše udrugi i uspjehi naše dece, a mi ćemo vredno delat, parićevat feštu ka će nan potle ovega semi rabit.”

Izvor: Općina Matulji i udruga Domaća užanca

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...