Početna - IZDVOJENO - Odgođeni koncert L’appuntamento Martine Majerle i Maria Šimunovića prebačen za nedjelju
MARTINA MAJERLE
web

Odgođeni koncert L’appuntamento Martine Majerle i Maria Šimunovića prebačen za nedjelju

Koncert koji se trebao održati u utorak 18.08. u 21.00h na Trsatskoj gradini pod nazivom L’appuntamento Martina Majerle i Mario Šimunović odgađa se za nedjelju 23.08. u 21.00h zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Nastup pjevačice Martine Majerle – jedne od najboljih pratećih vokala na hrvatskoj estradi koja je svojim prekrasnim glasom podrška na sceni najvećim glazbenim imenima. Martinu će na ovom nastupu pratiti renomirani gitarist Mario Šimunović koji će publiku provesti kroz program hrvatskih šlagera i evergrina, fada, talijanskih evergrina i canzone kroz presjek popularnih svjetskh uspješnica u jedinstvenoj izvedbi. Publici će se predstaviti i opatijski slikar i glazbenik Claudio Frank koji će se umjetnicima na pozornici pridružiti svirajući violinu.

Početak koncerta je u 21.00 h, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 h.
Ulaznice kupljene za utorak vrijede i za nedjelju. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 30 kn, odnosno 40 kn na dan koncerta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...