Početna - IZDVOJENO - Odleti avionom iz Rijeke do Dubrovnika, Splita ili Osijeka za 215 kuna
trade-air-avion-1

Odleti avionom iz Rijeke do Dubrovnika, Splita ili Osijeka za 215 kuna

Riječka zračna luka početkom srpnja će biti napokon povezana sa svim dijelovima Hrvatske. Zrakoplovna kompanija Trade Air, koja sjedište ima u Velikoj Gorici, najavila je kako će od 04. srpnja započeti sa svojim redovnim ljetnim redom letenja koji uključuje i nekoliko letova iz riječke zračne luke na otoku Krku.

Iz Omišlja tako će biti moguće zrakoplovom letjeti u Zagreb, Osijek, Split i Dubrovnik.

Mnogi su pozdravili njihovu najavu povezivanja Rijeke s ostatkom Hrvatske i na ovaj način, ali ipak su bili donekle i suzdržani zbog toga što nisu bile poznate cijene letova. No, čini se da će biti prilično povoljno putovati avionom u ostale najveće hrvatske gradove.

Avio karta u jednom smjeru iz Rijeke za Osijek, Split ili Dubrovnik tako se trenutno može kupiti po promotivnoj cijeni od svega 215 kuna! Karte možete potražiti na Internet stranici Trade Aira, a najavili su kako bi one trebale biti dostupne i u prodajnom sustavu Croatia Airlinesa.

Nije poznato do kada će biti dostupne promotivne cijene, ali spomenimo kako je redovna cijena leta u jednom smjeru na spomenutim linijama oko 350 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...