Početna - IZDVOJENO - Odložite mobitel i donirajte čistu vodu
unicef
foto: web

Odložite mobitel i donirajte čistu vodu

unicef tap

Samo deset minuta u kojima se odvojite od mobitela, osigurati će čistu vodu za potrebito dijete za jedan dan. Što više izdržite, više vode se donira. Ovakvim akcijama želi nas se upozoriti na tehnološku ovisnost i otvoriti nam oči da oko nas postoji čitav svijet koji se sastoji i od ljudi kojima nedostaju osnovni uvjeti za život.

Postupak je vrlo jednostavan. UNICEF-ova web aplikacija pratiti ćeš Vaš mobitel. Sve što treba jest ovoriti internetsku stranicu Unicefa i pritisnuti Begin. Tada će se početi mjeriti vrijeme, no morati ćete odložiti mobitel na mirnu površinu pšto ga ne smijete držati u ruci.

Dok mobitel stoji netaknut izmjenjivati će se poruke kampanje, a kada opet odlučite koristiti mobitel možete svoje rezultate i podijeliti putem društvenih mreža. Sponzor kampanje je Giorgio Armani, koji će izvršiti donaciju svaki put kada korisnik aplikacije prijeđe deset minuta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...