Početna - IZDVOJENO - Odluka o opskrbi objekata u sezoni na području Grada Opatije

Odluka o opskrbi objekata u sezoni na području Grada Opatije

Snabdijevanje trgovina, hotela i drugih objekata može se obavljati u vremenu od 05.00 do 07.00 sati, uz izuzetak dozvole za snabdijevanje tržnice u vremenu od 05.00 do 08.30 sati.

U cilju omogućavanja protočnosti prometa u turističkoj sezoni odnosno smanjivanja prometnih gužvi u Opatiji, Grad poziva sve sudionike u prometu, vlasnike trgovačkih, ugostiteljskih i drugih objekata da se pridržavaju odredbi važeće Odluke o uređenju prometa na području Grada Opatije koje se odnose na snabdijevanje odnosno opskrbu objekata.

Slijedom navedenog snabdijevanje trgovina, hotela i drugih objekata može se obavljati u vremenu od 05.00 do 07.00 sati, uz izuzetak dozvole za snabdijevanje tržnice u vremenu od 05.00 do 08.30 sati.

Prometno i komunalno redarstvo Grada Opatije pojačano će obavljati nadzor te će nakon 1. srpnja 2018. godine, u slučaju nepoštivanja predmetnih odredbi (tolerancija do 09.00 sati za sve objekte), unutar svojih nadležnosti na licu mjesta naplaćivati novčane kazne odnosno pokretati odgovarajuće prekršajne postupke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Odluka o održavanju nastave u srednjim i osnovnim školama PGŽ

Prema Odluci, od 1. veljače 2021. – 12. veljače 2021. godine u osnovnim školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava ...