Početna - IZDVOJENO - Odrađen prvi trening na novom stadionu na Rujevici
Stadion Rujevica

Odrađen prvi trening na novom stadionu na Rujevici

Akcijom “Upoznaj svoje mjesto” održanom u četvrtak, 30. srpnja na stadionu u kampu HNK RIJEKA na Rujevici, navijači, sponzori, partneri i prijatelji Kluba mogli su prvi put zauzeti svoje mjesto na tribini i vidjeti kako izgleda pogled na travnjak novog stadiona HNK Rijeka.

Stadion na Rujevici, u kasnim poslijepodnevnim satima posjetilo je nekoliko tisuća ljudi. Službeni je program započeo u 18.30 sati utakmicama mlađih kategorija HNK Rijeka, a kulminirao je otvorenim treningom  prve momčadi HNK Rijeka, koji je počeo u 20 sati.
Prvi trening nogometaša HNK Rijeka« na glavnom stadionu Nogometnog kampa na Rujevici popraćen gromoglasnim pljeskom s tribina i dimnom zavjesom grupe navijača koji su otkrili da se utakmice mogu gledati i s kamenjara između dvaju tribina, dao je naslutiti atmosferu nogometnog ludila koje će vladati na Rujevici.

U ljepote novog stadiona na Rujevici, u čiju je izgradnju uloženo 19 milijuna eura mogli su se uvjeriti i predstavnici HNS-a, Zorislav Srebrić, savjetnik predsjednika Hrvatskoga nogometnoga saveza, izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan, član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš i tajnik Nogometnog središta Rijeka Branko Kajfeš.  HNS je projekt izgradnje trening kampa na Rujevici financirao iznosom od milijun eura.

U nedjelju će se na stadionu Rujevica igrati i sprva službena utakmica između HNK Rijeke i NK „Lokomotiva“.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...