Početna - IZDVOJENO - Održan casting za Schwarzkopf Cro A Porter
Cro a porter
foto: web

Održan casting za Schwarzkopf Cro A Porter

U potrazi za novim licima, tim Schwarzkopf Cro A Portera došao je sinoć u Rijeku. Turneja po gradovima do sad je izazvala ogroman interes u Zagrebu i Splitu, a u Rijeci se samo nastavio uspješan niz. Na riječki casting prijavilo se 100-tinjak djevojaka i mladića čija je želja postati model. Mlade nade sinoć su prošetale pred velikim brojem zainteresiranih u Tower centru Rijeka, a stručni žiri izabrao je 20 finalista koji će već danas napraviti svoje prve modne korake.
Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, započela je pretprošlog vikenda prvim castingom u City Centeru one West u Zagrebu. Nakon prošlog vikenda u Splitu, ovoga vikenda se nastavlja u Tower centru Rijeka.

U Tower centru Rijeka sinoć se okupilo čak 100-tinjak prijavljenih koji su pred žirijom po prvi puta prošetali pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha. Žiri, u kojem se nalaze manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić, fotograf Danijel Galić , dizajneri Manuel Maligec i Tatjana Pantoš, PR managerica Jasmina Kapetanović, novinarka Cro A Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 20 novih lica.

Finalisti će današnji dan provesti pripremajući se za svoje prve profesionalne korake. Hrvatska Heidi Klum, poznata splitska manekenka Iris Rajčić naučit će ih kako pravilno hodati po pisti, dok će se za njihov izgled pobrinuti vizažisti Danijel Domika i Iva Berišić te frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirati će pred objektivima Danijela Galića i Gorana Matijašeca, a u 18 sati će odnositi i svoju prvu reviju u City Centeru one Split. Poznati dizajneri Manuel Maligec i Tatjana Pantoš večeras će odabrati po jednu od finalistica koje će nositi njihovu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru.
Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Rijeke nastavlja se sljedeći vikend u Zadru. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...