Početna - IZDVOJENO - Održan „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru

Održan „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru

U organizaciji ŠRD „Jadran“ iz Opatije 1. srpnja održan je 27. međunarodni „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru, koji je okupio 25 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Mađarske.

Lovilo se pet sati na moru ispred Opatije na potezu od Punta Kolove do Lipovice, vaganje je održano na opatijskom mulu, a proglašenje rezultata i podjela nagrada uz zajednički ručak u restoranu Molo. Voditelj natjecanja bio je Vlado Alilović, a glavni sudac Adriano Rumora. Ulovljeno je 781 primjeraka riba ukupne težine  58.740  grama.

U kategoriji žene prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Jadran u sastavu Julijana Rumora i Nada Đorđević, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Zubatac Lovran u sastavu Željka Srdić i Božica Vizintin, dok se na treće mjesto plasirala ekipa SRD Preluk u sastavu Marina Juretić i Loredana Juretić. Najteži primjerak ulovila je ekipa ŠRK Ičići, vranu od 209 grama. Nagrađeni su i najbolji voditelji brodica – barkarijoli Radovan Furlanić, Siniša Ćiković i Ivo Lipić.

U kategoriji seniori i mješovite ekipe prvo mjesto osvojila je ekipa SRD Tunera Jadranovo Ivana i Siniša Budisavljević, drugi su bili SRK Meduza Rovinj Alen Bilić i Luca Zuppello, dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRK Ičići 1 Luka Bučević i Igor Plahuta. Najteži ulovljeni primjerak ribe bio je ugor od 1.281 g kojeg je ulovila ekipa SRD Tunera Jadranovo. Najbolji voditelji brodica bili su Božidar Mirković, Pave Čavar i Luciano Lukin.

Prijelazni pehar drugu godinu zaredom osvojila je ekipa SRD Tunera Jadranovo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...