Početna - IZDVOJENO - Održan „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru

Održan „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru

U organizaciji ŠRD „Jadran“ iz Opatije 1. srpnja održan je 27. međunarodni „Kup Opatija“ u športskom ribolovu na moru, koji je okupio 25 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Mađarske.

Lovilo se pet sati na moru ispred Opatije na potezu od Punta Kolove do Lipovice, vaganje je održano na opatijskom mulu, a proglašenje rezultata i podjela nagrada uz zajednički ručak u restoranu Molo. Voditelj natjecanja bio je Vlado Alilović, a glavni sudac Adriano Rumora. Ulovljeno je 781 primjeraka riba ukupne težine  58.740  grama.

U kategoriji žene prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Jadran u sastavu Julijana Rumora i Nada Đorđević, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Zubatac Lovran u sastavu Željka Srdić i Božica Vizintin, dok se na treće mjesto plasirala ekipa SRD Preluk u sastavu Marina Juretić i Loredana Juretić. Najteži primjerak ulovila je ekipa ŠRK Ičići, vranu od 209 grama. Nagrađeni su i najbolji voditelji brodica – barkarijoli Radovan Furlanić, Siniša Ćiković i Ivo Lipić.

U kategoriji seniori i mješovite ekipe prvo mjesto osvojila je ekipa SRD Tunera Jadranovo Ivana i Siniša Budisavljević, drugi su bili SRK Meduza Rovinj Alen Bilić i Luca Zuppello, dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRK Ičići 1 Luka Bučević i Igor Plahuta. Najteži ulovljeni primjerak ribe bio je ugor od 1.281 g kojeg je ulovila ekipa SRD Tunera Jadranovo. Najbolji voditelji brodica bili su Božidar Mirković, Pave Čavar i Luciano Lukin.

Prijelazni pehar drugu godinu zaredom osvojila je ekipa SRD Tunera Jadranovo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EFRI humanitarna trail utrka

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 1. EFRI adventsku trail utrku dugačku 5 km koja će se održati 15.12.2018. u Gradu Kastvu na Crekvini. ...