Početna - AUTOMOTO - Održana dražba zapljenjenih automobila
foto: web

Održana dražba zapljenjenih automobila

Na jučerašnjoj dražbi Porezne uprave prodano je 15 zapljenjenih vozila.Veliki interes građana pobudila je javna prodaja zaplijenjene imovine, mahom automobila, koja se jučer održala u riječkoj Poreznoj upravi. Oko 40 građana, fizičkih osoba, obrtnika ili pak pravnih osoba bilo je zainteresirano za eventualne povoljne prilike kupnje.

Riječ je naravno o zaplijenjenim pokretninama zbog nepodmirenja poreznih dugovanja što je u zadnje vrijeme nažalost česta pojava – ovrhe su postale naša stvarnost. Dražba je održana na način da se nakon procijenjene vrijednosti ponudi cijena koja nije manja od dvije trećine vrijednosti, i tako do najboljeg ponuđača. Cijene su se povisivale na dvostruke pa čak i trostruke iznose od početnih.

Najveći interes pobudio je mercedes E klase, 2006-to godište, čija je vrijednost bila procjenjena na 70.000,00 kn, sama licitacija je krenula od 47.000,00 kn. A konačno je prodan za 93.000,00 kn. Ovakve dražbe Porezna uprava organizira svakih mjesec do dva. Ukupno je jučer utrženo oko 600 tisuća kuna, temeljem prodanih pokretnina.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...