Početna - IZDVOJENO - Održana edukacija „Odnosi s javnošću u sportu“
edukacija

Održana edukacija „Odnosi s javnošću u sportu“

30. siječnja 2016. u organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Allianza i Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke, u razdoblju od od 10.00h – 17.00h održana je jednodnevna radionica „Odnosi s javnošću u sportu“ na Bazenima Kantrida u Rijeci.

Edukacija je bila namijenjena sportašima s invaliditetom i članovima sportskih udruga osoba s invaliditetom koje su odgovorne ili će biti odgovorne za komunikaciju s medijima i sponzorima te održavanje društvenih mreža. Tako je na radionici bilo prisutno više od 35 osoba, sportaša i trenera klubova članica Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke: Plivačkog kluba “Forca”, Atletskog kluba  za osobe s invaliditetom “Srce”, Tenis kluba “Kvarner”-sekcije tenisa u kolicima, Kluba za dresurno jahanje osoba s invaliditetom “Pegaz”, Boćarskog kluba osoba s invaliditetom “PULAC”, Streljačkog kluba invalida “PARAOLIMPIJAC, Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom “RIJEKA”, Društva za športsku rekreaciju osoba s tjelesnim invaliditetom “Rijeka”, Kluba alpskog skijanja osoba s invaliditetom “KVARNER” kao i prijateljskog kluba Sportskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke, Plivačkog kluba Plima za osobe s invaliditetom Istarske županije.
Vrsni predavači govorili su o komunikaciji putem društvenih mreža, medijskom nastupu, sponzorstvima, održana je radionica kreiranja sponzorske ponude, te je predstavljen ePLanet Sport (www.eplanetsport.com) kao sportska društvena mreža koja je bila odlično prihvaćena od strane mladih sportaša s invaliditetom koji će na taj način dalje promovirati svoje sportske uspjehe.

Bila je to hvalevrijedna edukacija za sve mlade zvijezde – sportaše s invaliditetom kako bi sport osoba s invaliditetom bio što više zastupljen u medijima i kako bi se on što bolje približio društvu i široj zajednici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...