Početna - IZDVOJENO - Okriven počinitelj požara na teretnom vozilu, Brajdice
pozar

Okriven počinitelj požara na teretnom vozilu, Brajdice

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Podsjećamo da je 3. svibnja 2016. godine oko 22 sata na parkiralištu na Brajdici u Rijeci izbio požar na teretnom vozilu u vlasništvu riječke tvrtke. Požarom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od više stotina tisuća kuna te isključen tehnički faktor kao uzrok požara.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela na štetu riječke tvrtke, 42-godišnji hrvatski državljanin je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog upućenih verbalnih prijetnji policijskom službeniku prilikom intervencije po dojavi o požaru na vozilu, 42-godišnjak se sumnjiči i za kazneno djelo prijetnja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...