Početna - IZDVOJENO - Oleg Butković: Hrvatska raste obrnutim smjerom, raste javni dug, nezaposlenost…
Oleg-Butkovic
Foto: HDZ

Oleg Butković: Hrvatska raste obrnutim smjerom, raste javni dug, nezaposlenost…

Jučer je prije  predizbornog skupa SDP-ove koalicije Hrvatska raste u Rijeci i dolaska premijera Zorana Milanovića, županijska organizacija HDZ-a održala izvanrednu, petominutnu  konferenciju za novinare na kojoj je predsjednik Primorsko-goranskog HDZ-a Oleg Butković kazao da će Milanović iz srca Rijeke biračima kazati da Hrvatska raste.

– Slažem se da Hrvatska raste, ali u obrnutom smjeru, raste javni dug, raste nezaposlenost, raste broj ugašenih radnih mjesta, raste broj blokiranih građana. Sjetimo se plana 21 kojeg nam je Kukuriku koalicija obećala, a nije ga ostvarila. Ova koalicija nije našla model za dovršetak gradnje Istarskog ipsilona, odustala je od autoceste do Žute Lokve i od trase koja je bila utvrđena za nizinsku prugu, kazao je Butković upitavši koji je SDP-ova koalicija u Rijeci počela, a da ga je završila u svom mandatu, piše Novi list.

– Nijedna, Primorsko-goranska županija, Rijeka i Istra i ekonomski i demografski propadaju, a razlog tome što iz naše županije nema ni jednog ministra. SDP-ova koalicija nije ispunila svoja obećanja, građani to znaju, i Oni znaju da Rijeka, PGŽ i Istra  i gospodarski i demografski stagniraju zbog odnosa Milanovića, premijera u odlasku, i ponašanja njegove Vlade prema ovom kraju. Milanovićeva i SDP-ova obećanja, nesposobnost i neučinkovitost čine stvari sve gorim, a njegova nova obećanja nisu ono što Hrvatska treba. Trebamo realne rezultate, treba vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Jedina alternativa aktualnoj kukuriku vladi je Domoljubna koalicija, na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom i budućim premijerom Tomislavom Karamarkom, kazao je Butković iza kojega je stajalo dvadesetak mladih ljudi, kao metafora za mlade koji svakodnevno napuštaju Hrvatsku u potrazi za boljim životom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...