Početna - IZDVOJENO - Online sastanak za hotelijere i iznajmljivače

Online sastanak za hotelijere i iznajmljivače

Jučer su u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija i Epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ Ispostava Opatija održani on line sastanci s hotelijerima i privatnim iznajmljivačima na temu “Postupak kod sumnje na pojavu simptoma bolesti COVID-19 kod gosta”.

Direktorica opatijske turističke zajednice gđa Suzi Petričić je upoznala turističke djelatnike o važećim pravilima ulaska u Republiku Hrvatsku i povratku inozemnih gostiju u matične zemlje, mogućnostima PCR i brzog anitgenskog testiranja u Opatiji te o ostalim temama vezanim uz sigurnost u destinaciji. Sve navedene teme turistički djelatnici i njihovi gosti mogu pronaći i preuzeti na mrežnim stranicama www.visitOpatija.com.

O aktualnoj situaciji kao i protokolu u slučaju pojave simptoma Covid-19 bolesti operativno osoblje hotelskih tvrtki i privatne iznajmljivači informirao je g. Mario Sušanj, dr. med. spec. epidemiologije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...