Početna - IZDVOJENO - Opatija od 10. do 12. svibnja domaćin velikog sajma opreme za hotele, restorane i ugostiteljske objekte
horeca_adria

Opatija od 10. do 12. svibnja domaćin velikog sajma opreme za hotele, restorane i ugostiteljske objekte

Sajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte HoReCa Adria održat će se od četvrtka, 10. studenogado subote, 12. studenoga u Opatiji, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Više od 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavit će oko 5.000 proizvoda i usluga, od čega izdvajamo i 15 prezentacija najnovije opreme na hrvatskom tržištu, uz bogat popratni program predavanja i edukacija.

 Ključni jesenski termin od 10 do 12. studenog, kada su dojmovi od protekle sezone još svježi, odlična je prigoda svim djelatnicima u turizmu da se upoznaju s novim trendovima na tržištu i planiraju ulaganja u objekte, kako bi u sljedećoj sezoni ostvarili još bolje turističke rezultate – najavila je Barbara Požarić uime organizatora, časopisa za turizam, gastronomiju i hotelijerstvo Turizam info.

Prema njezinim navodima, HoReCa Adria prvi je ovakav sajam na području Kvarnera, a odličan odaziv posjetitelja na prošlogodišnjem izdanju sajma najbolji je dokaz kako je upravo ovakva manifestacija nedostajala kvarnerskoj regiji, no i puno šire. Za ovu godinu najavljen je još veći broj izlagača, njih više od 70 i to iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Srbije, koji će u Opatiji predstaviti cjelokupan spektar opreme i usluga za poduzetnike u turizmu.

Izlagački program osmišljen je na način da zadovolji potrebe različitih kategorija objekata, od malih obiteljskih apartmana i vila, različitih kategorija restorana i ugostiteljskih objekata, pa sve do velikih hotelskih sustava. Na sajmu će se tako moći pronaći profesionalna oprema za kuhinje, sitan inventar, stolno posuđe, dekori, zavjese, tende i usluge uređenja interijera, namještaj, oprema za hotelske sobe, samoposlužne praonice, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja, profesionalni sustavi odvodnje, sustavi grijanja, ambalaža, električna vozila, hotelska kozmetika, software, radna odjeća, tekstil.

Na Sajmu HoReCa Adria prvi će se put predstaviti i niz novih proizvoda na hrvatskom tržištu. Tu je nova linija profesionanih čaša za ugostiteljstvo Air i Air Sense njemačkog proizvođača Schott Zwiesel, inovativna tehnologija pranja restoranskog suđa švedskog brenda Granuldisk, kao i Winterhaltera, te najnoviji Sirman uređaji za vakumiranje i indukciju, te softcookeri. Pažnju hotelijera zasigurno će privući Dometic HiPro, mini bar s mjeračem potrošnje, dok će ugostitelji moći vidjeti i najnovije linije porculana Bauscher i RAK kao i novu liniju Icematic ledomata i parnokonvekcijskih peći XS.

U sklopu programa popratnih događanja, izdvajamo predavanja i radionice koje će biti otvorene za sve posjetitelje. Predavanja će se održavati u četvrtak i petak s početkom u 15 sati, odnosno u subotu s početkom u 11 sati. Predavači su istaknuti stručnjaci iz prakse, koji će govoriti o aktualnim temama poput online marketinga i oglašavanja, on-line plaćanja za privatne iznajmljivače, poboljšanju komunikacije s gostom, softverskim rješenjima, kreditiranju za pripremu sezone i drugim temama – zaključila je Požarić.

Sajam će od četvrtka do subote biti otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.horeca-adria.com.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Vedran Kinkela osvrnuo se na gužve u Matuljima te najavio novosti!

Pred koji se dan matuljski općinski načelnik osvrnuo na trenutnu prometnu situaciju u Matuljima. Posljednje je vrijeme promet u Matuljima ...