Početna - IZDVOJENO - Opatija dobitnik nagrade „Zlatno turističko srce“
opatija 1

Opatija dobitnik nagrade „Zlatno turističko srce“

Opatija je dobitnik nagrade  „Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku destinaciju jugoistočne Europe i Mediterana u 2016. godini. Svečana dodjela nagrada održana je u subotu, 29. travnja 2017. godine u Beogradu, a nagradu je u ime Opatije preuzeo predstavnik TZ grada Opatija gdin Goran Pavlović. Turistička zajednica grada Opatija održala je tom prilikom prezentaciju turističke ponude na otvorenju ljetne sezone na popularnoj beogradskoj Skadarliji.

Međunarodna turistička patrola „SACEN International-a“, ocijenila je turističke destinacije u Turskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Tunisu, Malti, Grčkoj i Srbiji. Najboljim turističkim destinacijama Jugoistočne Europe proglašene su Francuska i Španjolska, dok je titula najboljeg turističkog mjesta za 2016. godinu dodijeljena Opatiji.

Ljetna turistička sezona u Skadarliji počinje 29. travnja, a otvaranju sezone prisustvovali su predstavnici Svjetske turističke organizacije (UNWTO) i Europske turističke komisije (ETC).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...