Početna - IZDVOJENO - Opatija domaćin Prvenstva Hrvatske u kickboxingu

Opatija domaćin Prvenstva Hrvatske u kickboxingu

U opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković okupilo se preko 260 boraca iz cijele Hrvatske.

Preko 260 boraca iz 60 klubova iz cijele Hrvatske nastupilo je na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu održanom 14. travnja u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković u organizaciji Opatija Fight Cluba i Kickboxing saveza PGŽ-a.

Borbe su se odvijale istovremeno na tri borilišta u čak četiri discipline – low kick juniori, point fighting stariji kadeti, light contact juniori i kick light seniori, a najuspješniji natjecatelji su glavni kandidati za sastav reprezentacije juniora koji će krajem ljeta nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Italiji te seniora koje ove jeseni čeka Europsko prvenstvo u Mariboru i Bratislavi.

Na svečanom otvaranju prisutne natjecatelje, trenere, suce i gledatelje pozdravili su predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Emil Priskić, predsjednik Sportskog saveza Grada Opatije Fernando Kirigin i u ime domaćina predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.

Predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić iskazao je zadovoljstvo što se ova državna prvenstva i ove godine održavaju u Opatiji te zaželio svim sudionicima puno uspjeha i sportske sreće te ih pozvao na fair play.

Zamjenik gradonačelnika Emil Priskić istaknuo je kako je Opatija grad sporta te se nalazi među četiri grada u Hrvatskoj koja najviše izdvajaju za sport, a sve kako bi motivirali što više građana na bavljenje sportom.

Predsjednik SSGO-a Fernando Kirigin pohvalio je rad Opatija Fight Cluba te im čestitao na dobivanju domaćinstva državnih prvenstava.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Udari bure do 163 km/h na Kvarneru, zabijelio se Platak

Poremećaj koji se premješta preko naših krajeva donio je puno vjetra i za sada malo oborina. Bura je ojačala u ...