Početna - IZDVOJENO - Opatija nastavlja s istim uvjetima parkiranja, za nove se čeka odobrenje policije

Opatija nastavlja s istim uvjetima parkiranja, za nove se čeka odobrenje policije

Gradska tvrtka Opatija 21 ovog mjeseca preuzima upravljanje svim javnim parkirališnim površinama od koncesionara Liburnija parkinga, a mnogi se raduju tom trenutku prvenstveno zbog brojnih najavljenih novih pogodnosti za stanovnike Opatije.

Jedna od najistaknutijih je sat vremena parkiranja dnevno besplatno bilo gdje na području Opatije, no na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije pročelnik Miljenko Ujčić otkrio je kako se novi uvjeti ipak zasad neće moći izglasati. Naime, još uvijek se čeka neophodno odobrenje od strane Ministarstva unutarnjih poslova te će nove pogodnosti ipak morati pričekati vjerojatno još neko kraće vrijeme.

Tim povodom stiglo je i priopćenje Opatije 21 koje prenosimo u cijelosti:

“Trgovačko društvo Opatija 21 d.o.o. u vlasništvu Grada Opatije sukladno odluci gradonačelnika preuzima upravljanje javnim parkiralištima na području Grada Opatije koja su proteklih deset godina bila pod koncesijom Liburnija parkinga d.o.o.

S danom 11. ožujka nastavljaju se provoditi potpuno isti uvjeti parkiranja koji su bili na snazi i do sada. Novi uvjeti parkiranja stupit će na snagu u dogledno vrijeme, odnosno kad se ispune svi zakonski uvjeti, o čemu će javnost biti pravodobno informirana.

Prodajno mjesto Opatije 21 nalazi se na adresi Stubište Lipovica 3 u Opatiji (sportska dvorana “Marino Cvetković” – 1. kat) i na raspolaganju je klijentima od ponedjeljka, 05. ožujka. Tog dana radno vrijeme je od 12:00 do 15:00 sati, a uredovno radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati te subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti web stranicu na adresi www.opatija21.hr ili nazovite broj 051 401 365″, navode na svojim stranicama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Odluka o održavanju nastave u srednjim i osnovnim školama PGŽ

Prema Odluci, od 1. veljače 2021. – 12. veljače 2021. godine u osnovnim školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava ...