Početna - IZDVOJENO - Opatija programom Oaza zdravlja i wellnessa nudi aktivni odmor kao lijek

Opatija programom Oaza zdravlja i wellnessa nudi aktivni odmor kao lijek

Tradicionalne prednosti poput blagotvorne klime, prekrasne prirode i brojnih mogućnosti za sport i rekreaciju Opatija je povezala sa suvremenim zdravstvenim ustanovama te spa i wellness centrima. Sve to predstavit će program Oaza zdravlja i wellnessa, uz aktivne šetnje, online vježbe s Marijom Mlinarićem te posebno osmišljene tretmane.
Poznata kvarnerska destinacija zdravlja prvo je klimatsko lječilište na Jadranu. Taj je službeni status dobila 4. ožujka 1889. godine, zbog čega svakog proljeća Turistička zajednica grada Opatije organizira program Oaza zdravlja i wellnessa.
Sve opatijske prednosti predstavit će zanimljiv program koji će trajati od ožujka do svibnja. Turistička zajednica svim zainteresiranima poklonit će besplatne vođene šetnje svake subote sa startom u 10 sati ispred Ville Angioline. U suradnji s Klubom sportske rekreacije Gorovo, ove aktivne šetnje povezat će aktivni odmor i rekreaciju s upoznavanjem Opatije iz nove perspektive. Osigurani su i štapovi za nordijsko hodanje za 30 sudionika.
U ožujku će se održati i online projekt poznatog kondicijskog trenera Marija Mlinarića „Opatija – Lifestyle challenge“. Tijekom deset dana trajanja, Mlinarić će javnosti ponuditi besplatan program edukacije o zdravom i aktivnom načinu života. Sa ciljem poticanja pratitelja na zdraviji i aktivniji način života predstavit će video-priloge vježbi istezanja, zagrijavanja te rekreacije u prirodi, snimane na različitim atraktivnim lokacijama u Opatiji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...