Početna - IZDVOJENO - Opatija: Radovi na dijelu Lungomare i u Ulici Viktora Cara Emina
Foto: Franjo Slavić

Opatija: Radovi na dijelu Lungomare i u Ulici Viktora Cara Emina

Grad Opatija izdao je suglasnost Milenij hotelima za privremeno zauzimanje dijela javno prometne površine u Opatiji, prostor šetnice od ulice Zert (kod restorana Yaht club) do stubišta Dražice, u svrhu uspostavljanja radne zone pri izvođenju radova prilikom uklanjanja postojeće građevine hotela „Royal“.

Radovi će se odvijati u periodu od 12. prosinca 2013. do 15. svibnja 2014.

Tijekom izvođenja ovih radova zbog sigurnosnih razloga ovaj dio obalne šetnice se zatvara, odnosno neće biti dozvoljena pješačka komunikacija na spomenutom dijelu obalnoga puta, a postavlja se i odgovarajuća prometna signalizacija s informacijama o tome.

Grad Opatija izdao je i rješenje Milenij hotelima (investitoru) i tvrtki GPZ d.d. (izvođač) kojim se odobrava prometovanje težim teretnim vozilima u Ulici V. C. Emina, a u skladu s time doći će i do privremene prometne regulacije.

Riječ je o lijevom odvojku Ulice V. C. Emina ( koji ide u smjeru hotela Royal) gdje se zabranjuje promet svim vozilima, osim za vozila gradilišta i vozila koja koriste garažu hotela 4 opatijska cvijeta, u periodu 16. prosinca 2013. do 15. svibnja 2014.

Na Ulici M. Tita (koja je iznad V. C. Emina) postavit će se odgovarajuća prometna signalizacija, sukladno izrađenom prometnom projektu, na koji je Županijska uprava za ceste (ŽUC) izdala je svoju suglasnost.

I:opatija.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...