Početna - IZDVOJENO - Opatija: Tradicionalno druženje u Klubu 60 +

Opatija: Tradicionalno druženje u Klubu 60 +

U sklopu programa Gradskog društva Crvenog križa Opatija članice i članovi Kluba 60+, tradicionalno uz Dan grada Opatije, prije pauze u radu Kluba u kolovozu, održavaju druženje u prostorijama Kluba.

Sa članovima Kluba jučer su se družili i gradonačelnik Fernando Kirigin, ravnateljica GDCK Đana Pahor i predsjednik GDCK Roberto Žigulić, a u ime Kluba goste je pozdravila voditeljica Kluba 60+ GDCK-a Opatija Vanja Moćan.

– Iznimno je važno da se ovako lijepo družite i kreativno provodite vrijeme. Grad Opatija će uvijek podržavati kvalitetne programe osmišljene za osobe treće životne dobi, sve ono što doprinosi podizanju kvalitete života starijih u našem gradu, kazao je gradonačelnik Kirigin.

Druženje je začinjeno čitanjem poezije i pjesmom zbora Kluba 60+, a sve se događalo na terasi koja je nedavno uređena sredstvima gradskog proračuna.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...