Početna - GOSPODARSTVO - Opatijcima ECDL diplome

Opatijcima ECDL diplome

ECDl

Jučerašnja dodjela ECDL diploma u uredu opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića dokaz je da Grad Opatija kontinuirano ulaže u obrazovanje mladih. Ove, europski priznate diplome, koje se stječu na području informatike danas su iz ruku gradonačelnika primili Tena Grgić, Anja Turkalj, Francesca Gržinić, Marija Randić, Sara Bobinac, Nena Brozan, Viena Balen, Iva Kalanj, Milan Šumonja i Tamara Pičuljan.

Riječ je o mladim osobama, koju su u Grad Opatiju došli po završetku fakulteta, a Grad im je uz stjecanje prakse u djelatnosti za koju su se školovali, omogućio i daljnje informatičko obrazovanje. Prema riječima gradonačelnika, informatičko znanje koje su stekli zasigurno će im biti korisno u njihovom daljnjem radu.

Neki od od ovih deset mladih ljudi po završetku stručnog osposobljavanja dobili su stalan posao u Gradu, neki su zaposleni na određeno, a neki su u fazi traženja zaposlenja. No, za sve njih njihovi mentori, koji su ujedno i gradski pročelnici, imaju samo riječi hvale, te stoga ako im zatreba uvijek mogu računati na dobre preporuke koje će im dati u Gradu Opatiji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...