Početna - IZDVOJENO - U Opatiji 1. Konferencija o online marketingu za hotele, obiteljski smještaj te turističke agencije i zajednice
grad opatija
foto: Grad Opatija

U Opatiji 1. Konferencija o online marketingu za hotele, obiteljski smještaj te turističke agencije i zajednice

Ovaj četvrtak, 12. svibnja u hotelu Ambasador u vremenu od 12 do 18 sati, održat će se prva konferencija o online marketingu za hotele, obiteljski smještaj, turističke agencije i turističke zajednice. Tijekom poludnevnog programa, petnaestak izlagača i predavača predstavit će najnovije trendove i primjere iz dobre prakse promocije na internetu kroz niz kratkih, sadržajnih predavanja.

Internet Adria je posebno osmišljena da pred sam početak turističke sezone turističkim djelatnicima pruži što konkretnija znanja o tome kako upravo sada odraditi što bolji marketing, te na koje načine tijekom same sezone angažirati da sami budu dio marketinga pojedinog objekta ili destinacije.

Na konferenciji će biti održano ukupno deset kraćih i četiri ključna predavanja, koje će konceptualno zaokružiti cjelinu marketinga na internetu. Poseban naglasak će biti stavljen na mogućnosti koje su na raspolaganju kako bi vlasnici i djelatnici samostalno vodili marketinške kampanje vlastitih hotela, apartmana, agencija ili drugih turističkih subjekata.

Predavači su priznati stručnjaci iz prakse, koji će konkretnim primjerima pokazati kako kombinacijom raznih metoda biti uspješan u online marketingu. Izdvojit ćemo Branimira Karačića, stručnjaka za promociju na društvenim mrežama koji potpisuje marketing kampanje za hotelske kuće Monte Mulini i Lone, te Ultra Festival. On će održati predavanje na temu uvijek zanimljivih Facebook kampanja u turizmu. Miroslav Varga, jedan od prvih Google certified trenera, stručnjak za upravljanje Google AdWords kampanjama govorit će o SEO-u i Google tražilici. Adriano Požarić, urednik B2B časopisa Turizam info predstavit će pravila za efikasnu komunikaciju s gostima putem e-mail newslettera. Što je Google analitika i kako je koristiti objasnit će nam Robert Petković, jedan od pionira digitalnog marketinga na našim prostorima.

Osim spomenutih predavanja, na rasporedu su i predavanja o alatima za promociju na internetu, dobrim primjerima poslovanja s online travel agencijama, izradi i održavanju internet stranica, metodama proaktivnog oglašavanja na internetu, a sudionici će tijekom trajanja konferencije imati prilike postavljati pitanja predavačima putem društvenih mreža ili osobno tijekom foruma ili okruglih stolova.

Za sudjelovanje, potrebno je izvršiti prijavu putem www.internetadria.com; kotizacija za prijave do 11. svibnja iznosi 300 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...