Početna - IZDVOJENO - Opatijska kavana Continental otvorila svoja vrata

Opatijska kavana Continental otvorila svoja vrata

Sinoć je popularna opatijska kavana Continental pred mnoštvom posjetitelja svečano otvorila svoja vrata. Crvenu vrpcu na ulazu prerezala je maskota Milenij hotela – lav s kraljevskom krunom na glavi – i na taj se način ušlo u bogati “Gastro svijet” kavane Continental.

Mnoštvo koje je prisustvovalo otvorenju za ovaj poslovni pothvat ima samo riječi hvale, prekrasno uređen prostor, a i bogata ponuda koje kojom će kavana obilovati, lako je moguće da će postati omiljeni prostor u kojem će boraviti Opatijke i Opatijci, ali i svi oni koji kroz Opatiju budu prolazili.

Cijela svečanost bila je popraćena i prigodnim programom, čiji su voditelji Mario Lipovšek i Davor Jurkotić odradili vrhunski posao, a u samu svečanost otvorenja uveo nas je Vokalni glazbeni studio Maraton, a ostatak večeri bio je popraćen uz gudački kvartet i glumce Kulturnog centra Kalvarija.

Otvorenje “Gastro svijeta” kavane Continental nešto je sasvim novo u ponudi Grada Opatije.  Naime, radi se o jednom novom programu koji će u sebi sadržavati raznoliku ponudu sačinjenu od slatkog kutka s ponudom domaćih slastica, kave i čaja, juicy & champagne bara, dućana delikatesa ‘Bokunić’, tradicionalne oštarije i pivnice, te ekskluzivnog Milenij Choco Svijeta.

Ponuda kavane bit će obogaćena okusima više od 50 različitih načina pripreme kave iz cijeloga svijeta (Caffé latte, Melange, Fiaker, Kozačka kava, Meksička kava, Irska kava, Eskimska kava, Francuski poljubac i dr.). Svakodnevni uživatelji pijenja čaja na raspolaganju će imati najfinije i najkvalitetnije svjetske čajeve (Zeleni čaj s jasminom, crni čaj (darjeeling, Assam, Earl Grey Bergamot), kineski zeleni čaj, rooibos s aromom crvene naranče ili vanilije, biljni čaj s limunom i đumbirom).

Osim kave, raznih napitaka i slastica, Gastro svijet upotpunit će i ponuda najkvalitetnijih hrvatskih pršuta i sireva, maslinovih ulja, slanih delicija i dodataka jelima.
Sigurni smo da će svatko naći ponešto za svoj “gušt” i uživati u prekrasnom prostoru novootvorene kavane Continental u srcu Opatije.

Kako je na otvorenju bilo pogledajte u našoj fotogaleriji….

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...