Početna - IZDVOJENO - Opatijska policija zaplijenila više od pet kilograma marihuane

Opatijska policija zaplijenila više od pet kilograma marihuane

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 18, 21 i 33 godina, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga doma i prostorija kojima se koristi 33-godišnjak na području Rijeke gdje je pronađeno oko 4,4 kg droge marihuana, više vrećica s oko 950 grama droge amfetamin-speed, zatim 41 tableta droge ecstasy, plinski pištolj marke „Rhoner“ s pripadajućim spremnikom i desetak komada streljiva cal.8 mm, tri digitalne vage, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
Sva trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i prekršajno je sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...