Početna - GASTRO KUTAK - Opatijske ćakule o eno-gastro prilikama za poduzetnike

Opatijske ćakule o eno-gastro prilikama za poduzetnike

Ovoga petka 13. 5. s početkom u 18 sati u opatijskom hubu održat će se panel s temom „Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije“, a o temi će govoriti renomirani panelisti iz našega kraja:

  • dr. sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarner
  • Daria Grošić, poduzetnica i urednica Hedonist magazin portala
  • Josip Orišković, S.I. international sommelier

Razgovarati će se ponajviše o eno-gastro potencijalima Liburnije sa zaleđem, OPG-ovima, kreiranju eno-gastro ponude, bit će riječi i o važnosti lokalnih namirnica i pića u restoranima, ali i ostalim srodnim proizvodima i uslugama kojima budući ili postojeći poduzetnici mogu konkurirati.

Ulaz je otvoren za sve posjetitelje i publika se potiče da aktivno sudjeluje u panel diskusiji.

Poduzetničke ćakule razvile su se kao jedan interaktivni projekt u kojem jednako uživaju i panelisti, ali i publika s naglaskom na budućim ili mladim poduzetnicima kojima su informacije i iskustva različitih pristupa poduzetništvu izuzetno vrijedni, što je ukratko i osnovni cilj ovih panela – približiti poduzetništvo i trendove u poduzetništvu s naglaskom na turizam.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...