Početna - IZDVOJENO - Opatijski gradonačelnik primio izvršnog direktora vaterpolskog saveza Pericu Bukića

Opatijski gradonačelnik primio izvršnog direktora vaterpolskog saveza Pericu Bukića

Povodom priprema Hrvatske vaterpolske reprezentacije u Opatiji i Rijeci za Olimpijske igre u Tokiju, opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin primio je izvršnog dopredsjednika i izvršnog direktora Hrvatskog vaterpolskog saveza Pericu Bukića. U pratnji su bili Danijel Premuš, novoizabrani predsjednik Vaterpolo kluba Opatija i Daniel Liber, direktor opatijskog Vaterpolo kluba.

Na sastanku, gradonačelnik Kirigin je izjavio kako Opatija treba sportaše koji borave na pripremama u potpunosti zadržati na prostoru grada kroz ponudu sportskih objekata te istaknuo sljedeće:

“Strateški je opatijski prioritet izgradnja, odnosno rekonstrukcija sportskih objekata: bazena i nogometnog igrališta. Lokacija za izgradnju bazena još nije definirana, a jedna od potencijalnih je pored Sportske dvorane Marino Cvetković, za što se ne bi trebala mijenjati prostornoplanska dokumentacija.”

Također, vaterpolski veteran Perica Bukić, u ime HVS-a, obećao je svu potrebnu stručnu i savjetodavnu potporu pri izgradnji funkcionalnog i ne preskupog bazena kako bi mogao služiti i profesionalnim sportašima i građanstvu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na otvorenju opatijskog Adventa

Paljenjem lampica na božićnoj jelki ispred opatijske gradske tržnice svečano je otvoren opatijski advent, a zajedno su ih upalili opatijski ...