Početna - NOVOSTI - Opatijski ugostitelji donirali KBC-u Rijeka pokretni ultrazvuk vrijedan 200.000 kuna

Opatijski ugostitelji donirali KBC-u Rijeka pokretni ultrazvuk vrijedan 200.000 kuna

Na Klinici za dječju kirurgiju na lokalitetu Kantrida ove srijede, 20. prosinca, održana je svečana predaja vrlo vrijedne donacije – pokretni ultrazvučni uređaj sa 2 sonde za potrebe njihove klinike.

Sredstva za opremu u visini od 200.000 kuna prikupljena su od strane opatijskih ugostitelja kroz održane koncerte ovog proljeća u klupskom prostoru KTC-a Gervais Opatija u suradnji s OFC agency i pod pokroviteljstvom Festivala Opatija i Grada Opatije. Bilo je uključeno čak 16 opatijskih ugostiteljskih objekata: Ružmarin, Roko, Moho, Vološćica, X-Cafe, Kon-Tiki, Tramerka, Eugenian, Istranka, Boćarija/Tenis, Colosseum, Bianco&Nero, Lido/Angiolina, Galija, Monokini i Navis.

Primopredaji su nazočili vlasnici i voditelji popularnih opatijskih barova i restorana koji su inicirali ovu jedinstvenu akciju, a tom prigodom prisutnima su se zahvalili djelatnici Klinike za dječju kirurgiju na čelu s predstojnikom doc. dr. Harryjem Nikolićem.

Foto: Goran Kovačić/Pixell

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

GOOGLE ODUSTAO PRVOAPRILSKIH ŠALA

Iz tehnološkog diva Google-a najavili su kako ove godine neće objaviti vlastitu prvotravanjsku šalu Isto tako obustavili su i ostale ...