Početna - IZDVOJENO - Opatijski vaterpolisti pobjednici turnira „Krunoslav Brguljan“

Opatijski vaterpolisti pobjednici turnira „Krunoslav Brguljan“

Vaterpolo klub „Opatija 1981“ pobjednik je devetog izdanja memorijalnog Međunarodnog vaterpolskog turnira „Krunoslav Brguljan“ koji se održao od 7. do 9. srpnja na plivalištu u Voloskom u znak sjećanja na prvog predsjednika opatijskog vaterpolo kluba.

Na turniru je nastupilo osam ekipa iz pet država – Mađarske, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske koje su se natjecale u kategoriji U-12. Nakon utakmica odigranih po skupinama, slavili su mladi vaterpolisti Opatije koji su u uzbudljivom finalu pred sjajnom atmosferom koju je stvorilo oko 200 gledatelja, bili bolji od svojih susjeda Primorja EB. U utakmici za treće mjesto, mađarskom dvoboju između ZF Egera i Vaterpolske akademije Kosz – Petovari iz Budimpešte, pobjedu su odnijeli vaterpolisti iz Egera. Peto mjesto na turniru zauzela je talijanska Modena, šesta je bila Vojvodina, a na posljednje dvije pozicije plasirali su se Bečej i Banja Luka, koja je nastupala izvan konkurencije zbog nekoliko starijih igrača u momčadi.

Za momčad Opatije nastupili su Neo Bradetić, David Vičić, Patrik Mandekić, Dominik Kolak, Adriano Bencich, Len Dujmić, Lucijan Dujmić, Damjan Rubeša, Vilim Kordiš, Mauro Liber, Fran Pavlić, Viktor Šuša, Bartol Kolanović, Bože Galić, Mario Krapić, Dario Ban, Nino Dešić i Marko Spes pod trenerskom palicom Darka Glavana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mia Dimšić oduševila nastupom u opatijskom Gervaisu

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Mia Dimšić svojim je nastupom jučer oduševila opatijsku publiku. Brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi ...