Početna - IZDVOJENO - Opatijsko dopisništvo Novog lista preselilo u “Zoru”
Foto: Vedran Karuza
Foto: Vedran Karuza

Opatijsko dopisništvo Novog lista preselilo u “Zoru”

Dopisništvo Novog lista u Opatiji preselilo se na novu adresu, u zgradu Kulturnog doma Zora. Suvremeni poslovni prostor u kojemu se nalazi novinarska ekipa zadužena za pokrivanje Liburnije, što znači pored Grada Opatije i za tri općine – Lovran, Matulje i Mošćeničku Dragu – od sada je mjesto otvoreno za suradnju s čitateljima i javnošću.
Jer upravo na ona pitanja koja zanimaju javnost, tim novinara i fotoreportera nastoji dati adekvatne odgovore i u potrazi za što vjerodostojnijim tragom do istine, želja im je objavljivati što objektivnije i profesionalnije tekstove praćene slikovnim materijalom, zadržati čitatelje i privući nove.
Tko smatra da »ima priču« i da o određenome problemu treba pisati, ili su iza »priče« određene zanimljive osobe ili događaji, može im skrenuti pažnju na to, odnosno potražiti njihovu pomoć.
Treba reći i da je u Opatiji u ovom trenutku na raspolaganju novinarska ekipa Novog lista koju čine Aleksandra Kućel-Ilić i Marina Kirigin, dok Oglasni odjel koji je dugi niz godina djelovao u sastavu dopisništva Novog lista u Opatiji više ne djeluje.
Međutim, svi cijenjeni klijenti i korisnici usluga Novog lista diljem Liburnije ne trebaju brinuti, jer sve usluge na koje su do sada bili navikli i dalje mogu dobiti na za to predviđenim mjestima u Rijeci, Opatiji i Matuljima.
Usluge Oglasnog odjela Opatija (predaja osmrtnica, malih oglasa) od sada su trajno dostupne na sljedećim adresama:
Oglasni odjel Rijeka, Frana Kurelca 3 (tel. 051/212-102), FINA Opatija, Ulica maršala Tita 87 (tel. 051/206-780, 051/206-784), FINA Matulji, Trg maršala Tita 4 (tel. 051/ 206-951), Pošta Opatija, Ulica Eugena Kumičića 4 (tel. 051/525-832), Komunalac Jurdani, Jurdani 50/b (tel. 051/505-201), te putem Interneta, web Novog lista.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...