Početna - NOVOSTI - OPREZ!!!
Krizanje pavlovac

OPREZ!!!

Iako smo već u prijašnjim postovima obavijestili vozače o novoj prometnoj regulaciji na Kuku, opreza nikad dosta!! Naime, otkad je ove subote uspostavljena nova regulacija, dogodilo se već nekoliko prometnih nezgoda, a to je ono najgore jer dovodi ljudske živote u opasnost.

Krizanje pavlovac

Jedan od takvih primjera je i “nehotični” sudar autobusa i osobnog automobila. Naime, vozač autobusa, iskusni profesionalac koji svakodnevno vozi rutu Rijeka-Lupoglav, oduzeo je prednost vozačici osobnog automobila te je vozačica u ovom slučaju i ozlijeđena. Komentari građana na novu regulaciju su izuzetno loši, nitko se ne snalazi najbolje jer prometna signalizacija nije učinjena na pravi način. Ako se iskusni vozači i oni vozači koji svakodnevno prelaze preko Kuka ne snalaze najbolje, kako se onda tek snalaze turisti, koji su ionako poluizgubljeni kada je o prometu riječ!?

Krizanje pavlovac

Molimo još jedanput sve vozače da pripaze na prometnu signalizaciju, prilagode brzinu novim pravilima i u konačnici ponašaju se sukladno onome što je naznačeno na cesti. Dakle, OPREZ!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...