Početna - IZDVOJENO - Orešković: Još nije vrijeme za čirilicu, rane su svježe
oreskovic screenshot
foto: screenshot

Orešković: Još nije vrijeme za čirilicu, rane su svježe

“Uvjeren sam da će ćirilica doći do Vukovara. Osobno sam bio u Vukovaru, imao sam priliku osjetiti to, ćirilica će doći, ali u svoje vrijeme. Rane su svježe i vrijeme treba učiniti svoje”, rekao je Orešković.

Mandatar za sastavljanje nove Vlade Tihomir Orešković u srijedu je na prijemu SNV-a u povodu pravoslavnog Božića novinarima odgovorio da će mu prvi potez biti formirati Vladu, a onda će uslijediti glavne reforme, no da je najvažnije smanjiti dug kako bismo si mogli poboljšati rejting te zajedno raditi za narod, za bolju Hrvatsku.

Na pitanje novinara koji će biti njegovi potezi, Orešković je rekao da će prvo formirati Vladu i onda će komunicirati glavne reforme i poteze Vlade.

“Ja znam da svi čekate poteze i koji su to potezi, to mi je sve jasno. Ali, evo, ovih dana, u utorak smo se vidjeli gospodin Petrov, Karamarko i ja i ovih dana smo se i čuli. Proces ide dalje, ide naprijed. Formirat ćemo prvo Vladu i onda ćemo komunicirati glavne reforme i poteze i sve će biti jasno”, rekao je.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr