Početna - IZDVOJENO - OŠ R.K. Jeretov uvodi e-dnevnike
OŠ Rikard Katalinić Jeretov

OŠ R.K. Jeretov uvodi e-dnevnike

Na stranicama OŠ “Rikard Katalinć Jeretov” osvanula je vijest o uvođenju e-dnevnika u školske zbornice. Priča o uvođenju e-dnevnika u škole očigledno polako, ali sigurno dobija svoj epilog te je nakon tri srednje škole u Hrvatskoj koje su početkom prošle školske godine dobile svoje e-dnevnike, na red je došla i ova opatijska osnovna škola zajedno sa  svojim područnim školama.

Metoda korištenja e-dnevnika pokazala se vrlo dobrom budući da će se njima zamijeniti stari papirnati dnevnici, no uvođenje takvih dnevnika u škole iziskuje ne samo edukaciju učitelja i nastavnika, nego i potrebu da škola u koju će se uvesti takav dnevnik bude “moderna” misleći pri tom na tehnički dobro potkovane škole, a OŠ “R.K. Jeretov” jedna je od takvih “modernih” škola.

Na stranicama škole također doznajemo kako su nastavnici i učitelji s veseljem prihvatili ovaj projekt, te su spremni proći potrebnu edukaciju, a sve kako bi posao koji obavljaju bio uvelike olakšan.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...