Početna - GOSPODARSTVO - Osnovan opatijsko-matuljski ogranak ORaH-a
Foto: web

Osnovan opatijsko-matuljski ogranak ORaH-a

Stranka, Održivi razvoj Hrvatske, odnosno ORaH u poslijednjih par mjeseci hara političkom scenom i pronalazi sve više svojih sljedbenika osnedavno je prisutna i na liburnijskom području. U Grand hotelu Adriatic članstvu i simpatizerima predstavili ljudi koji su zaduženi za jačanje OraH-a na liburnijskom području. Sjednicu je otvorila Claudia Juranić Klarić iz Info ureda OraH – Rijeka, a s nekoliko riječi skupu su se uz ostale obratili Renato Ćorluka, povjerenik Gradskog ogranka Opatija–Matulji, tajnica Katja Radman te članovi Predsjedništva Marina Biti i Milan Rodić.

Prema riječima Ćorluke, osnova rada ORaH-a bit će osiguravanje jednakih prava za sve, ali i očuvanje prirode te bolje iskorištavanje obnovljivih izvora energije. U tom smislu, Ćorluka je spomenuo i da treba uvesti olakšice za domaće poljoprivredne proizvođače koji plasiraju hranu turističkom miljeu, budući da je turizam okosnica razvoja ovog kraja te ga treba povezati i s ostalim gospodarskim granama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra se otvaraju granice, kafići i hoteli u Sloveniji

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji od sutra se u Sloveniji otvaraju granice statističkih regija, od subote se dopušta rad lokala i ...