Početna - IZDVOJENO - Ostojić opet uhvaćen u laži
ranko ostojić
foto: glasistre.hr

Ostojić opet uhvaćen u laži

Na pitanje je li kroz Hrvatsku prošao vlasnik sirijske putovnice koja je pronađena na mjestu napada u Parizu, a za koga je grčki ministar rekao Nikas Toskas da je 3. listopada evidentiran na otoku Lerosu, hrvatski ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kaže: U ovom trenutku i odmah nakon napada nas sigurnosni sustav dijeli svaku korisnu informaciju s kolegama iz Francuske, ali i Interpolom i Europolom kao i sigurnosnim agencijama.

Ministar Ostojić napominje “da je ta osoba evidentirana u bazama Interpola, onda bi ga Grčka zadržala a ne propustila”. Po datumu ulaska, put od Grčke je mogao voditi i preko Mađarske i Austrije.

Ispada da je mrtav hladan Ostojić je opet lagao, piše direktno hr., a evo i dokaza:

Ovo je bilo 15. rujna

Mađarska je u srijedu izvijestila Srbiju da je naredila zatvaranje graničnog prijelaza Riszke-Horgos između dvije zemlje na 30 dana, nakon što su u tom području izbili sukobi između migranata i policije, potvrdilo je srbijansko ministarstvo vanjskih poslova. To je bilo 15. rujna od ponoći.

Mađarska je 15. rujna u ponoć zatvorila svoje granice nakon stupanja na snagu pooštrenog zakona o granici, koji predviđa zatvorsku kaznu za svakog tko je pokuša ilegalno prijeći.

Iako je tijekom noći ruta kretanja izbjeglica, umjesto ka Beogradu i Subotici, preusmjerena na mjesto Šid, prema Hrvatskoj, oko tisuću njih, koji su na Horgoš stigli ranije, ne odustaje od čekanja da ih Mađarska prihvati.

Mađarska je 15. rujna u ponoć zatvorila svoje granice nakon stupanja na snagu pooštrenog zakona o granici, koji predviđa zatvorsku kaznu za svakog tko je pokuša ilegalno prijeći.

Iako je tijekom noći ruta kretanja izbjeglica, umjesto prema Beogradu i Subotici, preusmjerena na mjesto Šid, prema Hrvatskoj, oko tisuću njih, koji su na Horgoš stigli ranije, ne odustaje od čekanja da ih Mađarska prihvati. Već sljedeći dan su krenuli prema Hrvatskoj. Od tada svi su išli na Hrvatsku.

To je bilo daleko prije nego je potencijalni terorist registriran 3. listopada u Grčkoj. Prvo ide rujan, a iza njega dolazi listopad….

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...