Početna - IZDVOJENO - Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari, ali i za tešku krađu provaljivanjem

Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari, ali i za tešku krađu provaljivanjem

Kaznenom prijavom za počinjenje četiri kaznena djela dovršeno je kriminalističko istraživanje opatijske policije nad šestoricom hrvatskih državljana. Sumnjiče se da su u prosincu prošle i u siječnju ove godine, na području Medveje i Opatije ispisivanjem grafita oštetili više javnih površina i privatnih stambenih zgrada. Osim toga, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su u Opatiji u jednom hotelu, osim ispisivanja grafita oštetili i dio inventara, kao i na terasi lovranskog ugostiteljskog objekta.
Također je utvrđeno kako su početkom siječnja provalili u ugostiteljski objekt na području Opatije gdje su otuđili i na terasi konzumirali više različitih alkoholnih pića. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na najmanje 30 000 tisuća kuna.
Poradi sumnje u počinjenje tri kaznena djela oštećenje tuđe stvari te kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, spomenuti osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Izvor : primorsko-goranska-policija.gov.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kvarneru intenzivne pripreme za turističku sezonu

Turistička zajednica Kvarnera održala je virtualni koordinacijski sastanak s lokalnim turističkim zajednicama te predstavnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ...