Početna - IZDVOJENO - Otkrivene glavne zvijezde Opatija Fight Nighta 6
opatija fight night

Otkrivene glavne zvijezde Opatija Fight Nighta 6

Posljednji dan u listopadu u široj riječkoj regiji svim fanovima borilačkog sporta donosi pravu adrenalinsku poslasticu. Svi oni će po šesti put moći uživati u spektaklu Opatija Fight Night 31. listopada opatijska sportska dvorana “Marino Cvetković” ugostiti će gotovo sve najbolje borce iz naše regije koji će odmjeriti snage sa svojim respektabilnim suparnicima sa svih strane Europe.

Opatija Fight Club u posljednjih sedam godina u više se navrata dokazao kao klub koji je sposoban organizirati borilačke spektakle na najvišoj razini, pa su i ovog puta očekivanja fanova iznimno velika. Iako je do eventa preostalo još nešto više od dva i pol mjeseca, iz OFC-a su zbog velikog interesa odlučili već sad otkriti tko će biti glavne domaće zvijezde koje će zasigurno još jednom do posljednjeg mjesta napuniti tribine i parter u opatijskoj dvorani.

U MMA i kickboxing mečevima nastupit će ukupno 20-ak boraca, a u dvorani će biti posebno vatreno kad u ring budu ulazile glavne domaće zvijezde: – Mladen Kujundžić (Fight Code Final 8, nastupio na Glory eventu) – Dorijan Ilić (pobjednik super-finala Hrvatske MMA lige) – Stipe Bekavac (osvajač svjetskog pojasa King of the Ring) – Ivan Stanić (osvajač WBC Muay Thai titule svjetskog prvaka) – Zlatko Bajić (osvajač Enfusion K1 titule svjetskog prvaka) U ovom trenutku nije poznato protiv koga će oni loviti nove pobjede u svojim bogatim karijerama, a iz OFC-a ističu kako će osim njih domaće snage predstavljati još pet mlađih boraca OFC-a čija će imena biti naknadno otkrivena.

Više informacija o ovom borilačkom spektaklu trebalo bi biti poznato krajem kolovoza

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...