Početna - IZDVOJENO - Otkriveno što će biti s riječkim “siromašnim”borom
rijeka-bor
foto: facebook

Otkriveno što će biti s riječkim “siromašnim”borom

Nakon dugog niza godina gdje su Riječani prisiljeni gledati “siromašno” okičenu središnju božićnu jelku na Korzu dolazi ugodno iznenađnje. Tako će brojno nezdovoljstvo i kritike naići na pohvale, a pitate se kako?

Moramo vam reći da više nema potrebe da nosite božićne ukrase od doma kad prolazite Korzom i da ih krišom stavljate na recesijsku jelku ne bi li  postala bar malo ljepšom. Naime na konferenciji za medije najavljena je humanitarna akcija pod nazivom “Kuglice dobrih želja”. Prema zadnjoj informaciji koju je iznio gradonačelnik, radi se o akciji humanitarnog karaktera kojom će se moći kupiti kuglice za ukrašavanje jelke, a sav prihod od prodaje kuglica namijenjen je štićenicima Centra za autizam.

Adventsku humanitarnu akciju organizira Udruga studenata biotehnologije u Rijeci. U sklopu te akcije građani će moći izraditi svoje, ali i kupiti već izrađene kuglice koje će zatim biti postavljene na bor, a prihod će biti namijenjen štićenicima Centra za autizam Rijeka.

Vrijeme početka akcije još nije poznato  ali građani će biti obaviješteni na vrijeme.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...