Početna - IZDVOJENO - Otuđeno gorivo na području Opatije

Otuđeno gorivo na području Opatije

Tijekom proteklih desetak dana policija je zaprimila deset prijava o krađi goriva.

Noćas je na Čavlima nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo marke ”Iveco”, riječkih registracijskih oznaka i u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Omišlju, iz kojega je  otuđio oko 350 litara goriva i akumulator, a iz radnog stroja- bagera je otuđeno 150 litara goriva. Počinjenim kaznenim dijelom tvrtka iz Omišlja oštećena je za najmanje 8000 kuna.

Osim toga, evidentirano je devet slučajeva neplaćanja natočenog goriva u jedno teretno i osam osobnih vozila na benzinskim postajama na području Čavli, Kukuljanova, Opatije, Malinske, Crikvenice, Ravne Gore, Rijeke i Opatije.  Ovim kaznenim djelima krađe oštećene su tri tvrtke sa sjedištem u Kastvu, Kukuljanovu i Zagrebu. Sveukupno je otuđeno je oko 255 l goriva, a materijalna šteta cijeni se na oko 3.200 kuna.

Pozivamo građane ukoliko svjedoče počinjenju krađe goriva ili bijegu s benzinskih postaja bez plaćanja da odmah dojave policiji na broj 192 ili anonimno putem aplikacije e-policija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...