Početna - IZDVOJENO - Otvoren je Food truck festival Rijeka
Foto: Promo

Otvoren je Food truck festival Rijeka

Unikatni Food truck festival smjestio se na cijelom području Nugentovog parka ispred Trsatske gradine mameći sve posjetitelje svojim maštovitim specijalitetima, a glazbena poslastica u režiji domaćih snaga iz Super Cover banda, začinila je uživanje u hrani i piću.

Samo neki od specijaliteta koji se mogu kušati su Blackie Burger, bao buns, tacosi i nachos koje priprema Nikki’s ekipa, posjetiteljima poznata s Adventa na Gradini. Neodoljive slastice i sladoled pripremaju se na Foodie trucku, a istarske street food specijalitete nudi Manjada iz Novigrada. Sa svojim retro truckom stigao je i Valamar, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

Na festivalu ne izostaje ni izvrsna ponuda pića – Rakhia bar nudi cjelokupnu ponudu pića i široki asortiman rakija, a u parku se smjestio i Staropramen corner. Poznati riječki Cocktail bar Three Monkeys priprema će koktele i spritzeve, a Hendrick’s G&T station posjetiteljima nudi pravo ljetno osvježenje. Na Badel Martini Fiero trucku poslužuje se nekoliko varijanti spritzeva i Badel asortiman vrhunskih vina.

Posjetitelji će moći uživati u čak 25 dana festivala, radnim danom od 17.00 do 24.00, a vikendima i praznicima od 10.00 do 24.00 sata. Svi programi odvijat će se sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...