Početna - IZDVOJENO - Otvoren “Kvarner Expo 14” na Slatini
kvarner expo 14
foto: web

Otvoren “Kvarner Expo 14” na Slatini

Na Slatini je danas svečano otvoren “kvarner Expo 14” izložba proizvođača suvenira Hrvatske, koja se ove godine već jedanaesti puta zaredom održava se u Opatiji. Izložba je otvorena do 19. travnja, a ulaz je besplatan.

Ideja da se na jednom mjestu okupe proizvođači originalnih izvornih suvenira iz čitave Hrvatske, rodila se prije desetak godina i sa puno angažmana i priprema započeli su sa prvom izložbom 2004. godine. Prva izložba je izazvala veliki interes javnosti, turista i turističkih djelatnika.

Cilj izložbe je iznjedriti izvorne autohtone suvenira. tržišno prihvateljive, koji će preuzeti primat na policama suvenirnica diljem Hrvatske.

Usporedni cilj projekta je i želja da ova manifestacija postane tradicionalna i prepoznatljiva kao originalan turistički proizvod, a vrijeme održavanja svake godine u tjednu uoči Uskrsa kada u Opatiji boravi veći broj turista, kako domaćih tako i stranih, ukupnoj turističkoj ponudi daje poseban značaj.

Radno vrijeme izložbe je:

  • u srijedu 16. travnja – od 12,00 – 20,00 sati
  • u četvrtak 17. travnja i petak 18. travnja – od 10,00 – 200 sati
  • u subotu 19. travnja – od 10,00 – 16,00 sati

Ulaz je za sve posjetitelje izložbe besplatan.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...