Početna - GLAZBA - Otvoren natječaj za autore 17. ČAnsonfesta

Otvoren natječaj za autore 17. ČAnsonfesta

Otvoren je natječaj Udruge Kanat iz Kastva za nove skladbe koje će biti izvedene na 17 ČAnsonfestu, krajem kolovoza na zatvaranju Kastafskoga kulturnega leta 2021. Natječaj je otvoren do kraja travnja.
U uvjetima natječaja stoji da skladbe moraju biti pisane u duhu i obliku karakterističnom za šansonu, stihovi moraju biti na čakavskom dijalektu Sjeverno-jadranskog primorja ili Iste, a sve skupa mora biti do sada neizvođeno, originalno i kvalitetno.
Autori su dužni dostaviti naziv skladbe, ime i prezime autora glazbe i stihova s točnim adresama, primjerak stihova skladbe, primjerak notnog zapisa melodijske linije za glas s naznačenim harmonijama i upisanim stihovima te ogledni radni snimak skladbe u elektronskom obliku ili na CD-u, po mogućnosti u obliku kakvom se zamišlja za izvođenje.
Izborna komisija će odabrati najviše 16 najboljih koje će biti izvedene u programu Večeri novih skladbi 17. Festivala čakavske šansone ČAnsonfest – Kastav 2021.
Radovi se dostavljaju preporučenom pošiljkom na adresu: Udruga Kanat – Kastav, Školska 8, 51215 Kastav s naznakom: 17. Festival čakavske šansone ČAnsonfest – Kastav 2021. ili elektronskom poštom na e-mail info@cansonfest.com.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...