Početna - IZDVOJENO - Otvoren Specijalistički dentalni centar
Foto: web

Otvoren Specijalistički dentalni centar

Danas je u Rijeci otvoren Centar za specijalističku dentalnu zdravstvenu zaštitu, u sklopu Primorsko-goranskoga županijskog Doma zdravlja. Tako je građanima pružena mogućnost da na jednom mjestu brzo i kvalitetno dobiju sve stomatološke usluge. Centar će raditi na dvije etaže sa sedam timova u ambulantama za ortodonciju i protetiku, a ima i oralnu kirurgiju te rendgen.
Ovim projektom zadovoljsto su pokazali riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i ministar zdravlja Rajko Ostojić, a naručito suradnjom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, kazavši da je ovo područje uvijek prednjačilo u iskoracima na području zdravstva. Napominju kako su ovi specijalistički centri Doma zdravlja primjer kako primarna zdravstvena zaštita može biti dostupnija građanima te smanjiti pritisak na bolničku zdravstvenu zaštitu.
Istaknuli su da je grad Rijeka do sada u preventivne programe te u opremu županijskog Doma zdravlja uložio više od 6,5 milijuna kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...