Početna - IZDVOJENO - Otvorenje izložbe ‘Vjetru i valu’
f. sterle

Otvorenje izložbe ‘Vjetru i valu’

Hostel Link ugošćuje još jednu zanimljivu izložbu. Ovaj puta svoja djela izlažu Suzana Lokner – Sterle i Federiko Sterle. Otvorenje izložbe je 07.08.2014. u 20 sati, a izložba će biti otvorena do 21.08.2014.

O autorima:
Suzana Lokner Sterle rođena je u Rijeci, a radi kao modelist u poznatim svjetskim modnim tvrtkama. U slobodno vrijeme bavi se slikanjem i to najčešće ugljenom, akvarel te ulje na platnu. Živi u Veroni, ali motivi slika uvijek su vezani uz primorski kraj.

Federiko Sterle rođen je na Voloskom. Radi kao vozač, ali već više od 30 godina bavi se fotografijom te je član Udruženja likovnih i književnih stvaralaca Pula (ULIKS). Sudjelovao je na brojnim internacionalnim foto susretima, zajedničkim izložbama i imao desetak samostalnih u Hrvatskoj i inozemstvu.

U jednoj stvari ova se dva umjetnika susreću; u vjetru i valu koji nose slobodu kreacije ponad bilo kakvog značenja i objašnjenja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...