Početna - IZDVOJENO - Otvorenje klizališta na Ljetnoj u nedjelju popodne
klizaliste opatija

Otvorenje klizališta na Ljetnoj u nedjelju popodne

Svečano otvorenje klizališta „Ledena čarolija“ održat će se u nedjelju, 29. studenog u 17 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji, obavještavaju iz Festivala Opatija.

Na svečanom otvaranju opatijskog klizališta, mladi klizači Klizačkog kluba MEDO iz Zagreba, baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će nas daleko u čaroban svijet likova iz najpoznatijih dječjih priča i bajki, u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet u kojem vas čekaju Elza iz Snježnog kraljevstva, 3 praščića na ledu i njihov neponovljivi rock&roll, Mačka i Crvena kraljica, i mnogi drugi omiljeni likovi dječjih priča.

Povodom svečanog otvaranja klizališta, Radnik Opatija d.o.o darovat će posjetitelje „božićnom krafnom“ od cimeta i vanilije.

Nakon svečanog otvorenja, klizalište će biti otvoreno za građanstvo od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, odnosno od 11 do 22 sata petkom, subotom i nedjeljom. Od ponedjeljka, 30.11. u 14 sati kreću upisi u 1. termin škole klizanja, dok će se upisi u 2. termin vršiti  u petak, 18.12. u 14 sati. Školu klizanja i ove godine vodi profesionalni trener Aleksander Car.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...