Početna - IZDVOJENO - Ovaj petak učlanjivanje u Gradsku knjižnicu Rijeka simboličnih 25 kuna!
mjesec hrvatske knjige

Ovaj petak učlanjivanje u Gradsku knjižnicu Rijeka simboličnih 25 kuna!

U petak 11. 11. povodom obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica godišnje učlanjivanje u Gradsku knjižnicu Rijeka za sve građane iznosit će simboličnih 25 kuna.

Dan hrvatskih knjižnica 11. 11. poseban je trenutak u životu svih hrvatskih knjižnica jer prisjećamo se tada svih ključnih trenutaka fascinantnog i dugog puta razvoja te stalnog unapređenja usluga u svrhu adekvatnijeg služenja građanima, oblikovanja kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena i unapređenja općeg standarda informiranosti, znanja, pismenosti i kreativnosti.

Upravo će zato Gradska knjižnica Rijeka na taj dan biti još dostupnija te već povoljnu godišnju članarinu od 50 kuna prepoloviti. Građani se mogu učlaniti u odjelima i ograncima Gradske knjižnice Rijeka i to na lokacijama: Središnji odjel Palača Modello (M. Gupca 23), Središnji odjel Filodrammatica (Korzo 28), Dječji odjel Stribor (Trg 128. Brigade HV-a 6),  Odjel periodike (Bačvarska 2),  Narodna čitaonica (Korzo 24), Ogranak Trsat (V. Bubnja 1),  Ogranak Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1), Ogranak Turnić(F. Čandeka 36E), Ogranak Drenova (Brca 8b) i Knjižnica Čavle (Čavle 206).  Odjeli i ogranci knjižnice bit će otvoreni od 8 do 19 i 30 sati.

S jednom iskaznicom učlanjeni korisnik može koristiti cijelu mrežu odnosno sve odjele i ogranke Gradske knjižnice Rijeka. Obitelj u kojoj svatko ima svoju vlastitu iskaznicu- od djeda i bake do malenog brata i sestre ideal su rada Gradske knjižnice Rijeka i on se može još lakše ostvariti upravo tog petka – četiri iskaznice za četiri člana obitelji bit će samo 100 kuna!

Učlanjivanjem građani podržavaju i rast i razvoj Gradske knjižnice Rijeka, a on je u punom jeku – zaživio je novi Ogranak Trsat, zaživjelo je funkcioniranje Središnjeg odjela Filodrammatica, svakodnevno se razvija niz područja (nabava knjiga, programi, digitalne usluge i komunikacija, Magazin http://gkr.hr/Magazin), a svakako je najvažnije da se sve više zatvara konstrukcija za izvedbu nove zgrade knjižnice u t-objektu kompleksa Benčić i razvija program Dječje kuće kao dio projekta Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture. Rijeka 2020 kao hrvatski grad s najvećim brojem korisnika vrhunski je cilj rada Gradske knjižnice Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...