Početna - IZDVOJENO - Ovaj vikend se nastavlja Marunada feštom na Dobreću
marunada dobreć

Ovaj vikend se nastavlja Marunada feštom na Dobreću

Marunada se prošli vikend održala u Lignju, a ovaj , drugi vikend održavanja ove nadaleko poznate i tradicionalne fešte, održava se na Dobreću. Veliki broj posjetitelja ima svake godine priliku uživati u marunima i delicijama spravljenim od maruna uz ostalu ugostiteljsku ponudu i bogati program.

Domaćini su postavili veliki šator tako da će se bez obzira na vremenske prilike i neprilike program održati prema rasporedu.

U subotu, već od 16 sati, na pozornicu stupiti bend Mustafi (i to u svojoj originalnoj postavi), a potom i Banditi (Ex- Gustafi), dok će u nedjelju program započeti već u 11:30 sati nastupom Limene glazbe Lovran, u 13 sati će nastupiti Mići čakavčići te zbor OŠ Lovran, dok će za poseban glazbeni ugođaj biti zadužena grupa Point te posebni gosti dobrećke Marunade – Okrogli muzikanti – popularna slovenska oberkrainer grupa. Feštanje će potrajati dugo u noć, a domaćini najavljuju vrhunsku zabavu.

Marunada će ove godine ponuditi i nešto novo – 1. Kotlijadu Marunada 2015, na koju se mogu prijaviti zainteresirani timovi koji se sastoje od dva člana i koja će se održati u nedjelju s početkom u 11 sati. Bit će to još jedan razlog više da se, kao i uvijek, brojni posjetitelji upute na Dobreć i uživaju u marunu koji ove godine, napokon,  bilježi dobar urod.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...