Početna - IZDVOJENO - Ovu nedjelju izbor Miss PGŽ u hotelu Royal, Opatija
mis pgz
foto: Milenij hoteli

Ovu nedjelju izbor Miss PGŽ u hotelu Royal, Opatija

Caffe bar Metropolis na Zametu ugostio je casting povodom izbora Miss Primorsko-goranske županije koji će se održati iduće nedjelje, 10.04.2016., u hotelu Royal u Opatiji.

Deset finalistica natjecat će se za titulu Miss PGŽ 2016. i sjajnu krunu,  a posebnost izbora koji slavi ljepotu, ali i kvalitetnu osobnost je i odabir Miss dobrog srca, Miss društvenosti te Miss šarma koju bira medijski partner projekta Novi List.

Djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri su: Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković.

Djevojke očekuju intenzivne pripreme kako bi na dan izbora zasjale i predstavile se u najboljem svjetlu. Organizatorice najavljuju noć mode, ljepote i glamura, noć kakvu Opatija sa svojom bogatom prošlošću i zaslužuje.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote i održava se od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrijeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje.

Već dosad su posjetile prekrasnu Opatiju, estetski centar Krineu, a ovoga tjedna očekuju ih finalne pripreme koje možete pratiti i putem službene Facebook stranice MISS PGŽ 2016.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...