Početna - IZDVOJENO - Ovu subotu audicija i dramska radionica za djecu u Foliotu, Matulji
foliot

Ovu subotu audicija i dramska radionica za djecu u Foliotu, Matulji

U subotu, 22. travnja od 11 do 12 sati Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji održat će dramsku radionicu za djecu školskog uzrasta. Radionica je i prilika da se djeca pridruže dramskoj grupi u radu na novoj site specific predstavi koju Udruga Foliot priprema za lipanj. Osim sudjelovanja u predstavi, novi će glumci i glumice imati priliku sudjelovati i u snimanju nove epizode male dječje televizije Foliot TV.

A nakon dramske, u subotu ćemo za naš filmski klub održati radionicu stop animacije. Sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj polaznika je ograničen. Prijave traju do petka, a više informacija možete dobiti putem Facebook stranice, mailom na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 092 35 85 110 do subote ujutro.

Udruga Foliot najavljuje besplatne vikend-radionice do kraja školske godine. U sklopu programa „Školska godina u Foliotu“ provode brojne radionice: plesnu, dramsku, filmsku, kreativnu, malu čitaonicu te radionice engleskog i talijanskog jezika za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Više informacija o programima i projektima Udruge možete pročitati na njihovoj Facebook i web stranici www.foliot.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...