Početna - IZDVOJENO - Ovu subotu otvara se Ljeto na Gradini uz 3000 svijeća

Ovu subotu otvara se Ljeto na Gradini uz 3000 svijeća

3000 svijeća zasjati će ovu subotu povodom manifestacije kojom se četvrtu godinu zaredom službeno otvara Ljeto na Gradini. Gradinu će obasjati ukupno tri tisuće svijeća što je čak tisuću plamenova više. Posjetitelje očekuje jedinstveni i nesvakidašnji audio-vizualni doživljaj s tri tisuće upaljenih plamenova postavljenih u suradnji sa PC Grupom i to na cijelom prostoru Trsatske gradine te parka ispred samog kaštela. Instalacije sa svijećama, 500 visećih plamenova, zatim svijeće na štapovima, ali i ambijentalna rasvjeta te glazbeno-scenski elementi bez sumnje će ponovno očarati sve prisutne i stvoriti nezaboravan ugođaj.

Jedna od najatraktivnijih, a svakako i najposjećenija manifestacija Ljeta na Gradini i  ove će godine biti upotpunjena umjetničkim programom u kojemu će sudjelovati čak 36 izvođača. Posjetitelji će moći uživati u izvedbama nagrađivanog Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan koji će svojim nastupom vizualnom ugođaju dodati i onaj glazbeni. Svoj će pečat ovoj jedinstvenoj manifestaciji dati i glazbenici sastava Rock Baroque nastupajući na violini i gitari. Na različitim lokacijama Gradine članice plesne skupine Ri Dance plesnim pokretima će oplemeniti ovu konceptualnu manifestaciju, za koju vjerujemo kako ni ove godine nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vedran Babić – organizator: “Izrazito smo ponosni na ovu manifestaciju jer je njezin temelj ustvari prekrasan prostor Trsatske gradine kojega smo uspjeli oplemeniti na način da je dobio novu notu inspiriranu plamenom svijeće koja oduševljava mnogobrojne posjetitelje. Ova manifestacija tradicionalno otvara Ljeto na Gradini već četiri godine, između ostalog i zbog simbolike paljenja plamena koja označava početak, u našem slučaju manifestacije Ljeto na Gradini.“

Nenad Slosar – direktor PC grupe: “Već četvrtu godinu zaredom smo generalni partner manifestacije koja je bazirana na plamenu svijeća, a koja se održava na prekrasnom prostoru Trsatske gradine. Nama, kao tvrtci koja je regionalno prepoznata, izazov je svake godine iznova osmišljavati, kako uz pomoć svijeća oduševiti brojne posjetitelje koji uživaju u ovoj manifestaciji. Ove godine pripremili smo više od 3000 svijeće od čega čak 500 visećih koje će biti postavljene na prostoru Gradine i parka. S nestrpljenjem očekujemo subotu da vidimo kako će izgledati ono što pripremamo već duže vrijeme.”

Ulaz za posjetitelje otvara se u 21.30 h, a programski dio počinje u 22.15 h. Ulaz je za posjetitelje slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...