Početna - IZDVOJENO - Ovu subotu počinju besplatne kreativne radionice stripa i ilustracije za osnovnoškolce, Opatija
damir_steinfl_radionica

Ovu subotu počinju besplatne kreativne radionice stripa i ilustracije za osnovnoškolce, Opatija

Svake subote od 10:30 do 12:00 u prostoru udruge K.U.D. Ventil iz Opatije u Villi Antonio (zgrada ispod opatijske boćarije, bočni ulaz) održava se Kreativna radionica stripa i ilustracije namijenjena osnovnoškolskom uzrastu.

Radionica se održava u sklopu akcije Grad Opatija – prijatelj djece, a vodi je opatijski crtač stripova Damir Steinfl (član ULUPUH-a, Hrvatskog udruženja likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti, sekcije za ilustraciju, strip i animirani film i HZSU-a, Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika).

Vođenje radionice je besplatno, a svi su dobrodošli, poručio je Damir Steinfl uz napomenu da sve dodatne informacije vezane uz radionicu možete saznati na e-mail – steinfl.damir@gmail.com.

Za kraj dodajmo, da je prošlog tjedna u knjižnici opatijske osnovne škole Damir Steinfl postavio izložbu dječjih stripova nastalih na kreativnoj radionici stripa i ilustracije. Stripove su napravili polaznici radionice, koji su ujedno i učenici škole te su na ovaj način dobili priliku da pokažu svoj talent i kreativnost u školi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...